2017. október 15., vasárnap

Personal | Fall morning routine

"Kedves ősz!
Sokat agyaltam azon, hogy angolul miért van két neved. Fall és autumn. A fall érthető, hiszen azt jelenti, hogy esni, hullani, amit a levelek is tesznek ilyenkor. De mi a helyzet az autumnnal? Utána néztem, és az autumn azt is jelenti, hogy "idő telis - tele érettséggel" vagy "a gyengülés első lépcsőfokai". Annak ellenére, hogy a jelentése ilyen depresszív, az autumn hangzását jobban kedvelem."

Tegye fel a kezét, aki szereti az őszt. \(ツ)/ Nem titkolom, hogy én ezt az évszakot tartom a leghangulatosabbnak. Aztán ha majd belépünk a következőbe, ugyanezt mondom arról is, de most ősz van, tehát let's get autumnal. Azt sem tagadom, hogy imádom a pilledős reggeleket, ezért a mai bejegyzésemben itt a kettő párosítása: egy őszi reggeli rutinom.

• Ébredés
A reggelem általában az ébresztőm hangjával indul, ami vagy 10 percig is nyekereg, mert nem vagyok az egyből ágyból kipattanós típus. És nem zavar az ébresztő sem. :D Hétköznap általában 6 óra körül kelek, vagyis 6 óra 10 perckor inkább, mire ténylegesen ráveszem magam arra, hogy elhagyjam az ágyam. Hétvégéken meghatározatlan ideig alszom.

• Nyújtózás és az ablak kinyitása
Nyújtózom párat az ágyban, aztán ülve is, sőt, még az ablakomhoz vezető úton is. Aztán engedek be egy kis friss levegőt. Mindkettő abban segít, hogy előbb felébredjek és jól induljon a napom.

• Reggeli és zene
A nap legfontosabb étkezése a reggeli, ezért ezzel indítom a napom. Mellette fülessel zenét hallgatok, mert a nap többi részében nincs rá időm, utazás közben pedig zavar. Na meg ez is hozzájárul ahhoz, hogy jó kedvem legyen. :)

• Reggeli apróságok
Amiket mindenki tesz: öltözés, mosakodás, esetleg egy zuhany, reggeli arcápolás, fogmosás, sminkelés. Szóval vállalható kondícióba hozom magam. :D

• Közösségi média, blog
Amíg van egy kis időm, míg megindul a napom, csekkolom a profiljaim és a blogom. Írok a barátaimnak, híreket olvasok, megnézem az időjárást, a blogon pedig ellenőrzöm, hogy nem-e szétesett vagy valaki nem trollkodta-e teli. :D

• Indulás, fotózás
Hétköznap suliba, hétvégéken boltba. Az úton nem maradhat el az őszi természet csodálása, így ha van időm, mindig fotózkodom. Hiba lenne nem megörökíteni. :)

Ennyi lenne az én reggeli rutinom ősszel. Köszönöm, hogy elolvastad, hamarosan találkozunk! <3

- Bian

2 megjegyzés:

 1. Imádom olvasni az ilyen bejegyzéseket, hogy más rutinjába belelehet lesni.:) Én is gondolkodok már egy ilyen fajta cikken. :)
  Puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is szeretem az ilyen bejegyzéseket, szóval várom a tiéd.ᵔᴥᵔ

   Törlés