2017. október 14., szombat

Blog | Re-open

Féltem attól, hogy nem fogom jól érezni magam itt. Hogy csalódást okozok magamnak és a blogolás nem a terveim szerint fog haladni, hogy saját magamnak nem fognak tetszeni a bejegyzéseim, hogy emiatt nem is lesz kedvem újabbakat írni. A félelmem valóra vált.

De nem adom fel. A bezárás nem megoldás, hiszen - mint ahogyan a hivatalos nyitó bejegyzésemben már írtam - aki egyszer elkezd blogolni, sosem tud majd szabadulni tőle. És ez így is van rendjén, tudom, hogy én sem tudnám abbahagyni.

Csak egy kis felfrissülésre volt szükségem. Történt pár módosítás a kinézeten, amit ezúton is köszönök Theának [LINK], hiszen nélküle sehol sem lennék. Még mindig lesznek apróbb módosítások, szóval ne lepődjetek meg, ha hirtelen valami feltűnik itt - ott. :D A régi bejegyzéseim egyelőre nem publikusak, mivel nem érzem őket elég jónak ehhez. De ha rávesz majd a lélek, akkor felfrissítem őket és ismét mindenki számára olvashatóak lesznek. Addig pedig köszönöm a türelmeteket és megértéseteket.

Bátran nézzetek körül az oldalon, tartalmi változások is történtek. Írtam egy köszöntő szöveget, ami szerintem jópofa lett, remélem, nektek is elnyeri a tetszéseteket. Alatta megtalálható a pár szavas bemutatkozóm, a végére pedig belinkeltem egy hosszabb irományt rólam [LINK] - igen, rávettem magam erre is. Még ez sem tökéletes, de legalább már össze tud állni a fejetekben egy kép rólam. Aztán ott van a Rendszeres olvasók modul is, ahol várom a feliratkozásaitokat! :) Persze nem kötelező, de nagyon jól esik minden kattintás, szóval köszönöm. Igazándiból ennyi volt a lényeg, most már lassan ráveszem magam egy igazi cikkre is, mivel az újításoknak köszönhetően nagyon felpörögtem, rengeteg ötletem és kedvem van a blogoláshoz.

Köszönöm, hogy még mindig itt vagytok, hisztek és bíztok bennem, remélem, továbbra is velem tartotok! <3

Xoxo, Bian

2 megjegyzés:

 1. Mekkora igazság: "aki egyszer elkezd blogolni, sosem tud majd szabadulni tőle."
  Nagyon így van. Sokszor töprengtem azon, hogy be kellene fejeznem, végül mégis újra, meg újra belevágtam, mert hiányozna.
  Azt hiszem, fel is iratkozom rád, szimpatikus a blogod, meg az is, ahogy írtál magadról.
  Úgyhogy kívánok sok-sok lelkesedést meg örömet a blogod újrakezdéséhez és folytatásához. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már többször tapasztaltam én is, nem tudok megválni tőle.
   Köszönök szépen mindent!:)

   Törlés