2017. október 30., hétfő

Award | The Tea Break Award

Nagy elismerés, hogy ketten is gondoltak rám és megleptek ezzel a díjjal. Nem számítottam rá, hogy mostanában kapnék bármilyen elismerést, hiszen még csak most nyitottam, aztán jött ez a díj és engem is boldogít most. Kevés időm jut a blogra, sok a tanulnivaló, dolgozom is, de látjátok? Ezért (is) megéri időt szánni rá. ᵔᴥᵔ Essünk neki, aztán hamarosan érkezem ismét valami finomsággal, ígérem.

Szabályok:

1. Köszönd meg a jelölést annak, akitől kaptad a díjat, említsd meg és linkeld be a blogját. ✓ Másold be a szabályokat a bejegyzésedbe te is. ✓
2. Mielőtt megválaszolnád a kérdéseket, illesz be egy idézetet, amiről azt gondolod, hogy a legjobban illik hozzád, jellemez téged. ✓
3. Válaszold meg a 8 kérdést, amiket a téged díjazó blogger tett fel. ✓
4. Írj újabb 8 kérdést, amiket majd a te jelöltjeid fognak megválaszolni. ✓
5. Jelöld meg azokat a bloggereket a blogjaikkal együtt, akiket megjutalmazol a díjjal, s magyarázd meg pár szóval, miért pont rájuk esett a választásod. ✓
+1. Kívánj valami szépet az általad díjazott bloggereknek. ✓

Köszönet:

Theának, a :): your choice-ról. Mindig meg tudsz lepni, hogyan csinálod? ♥
 Vayne-nek, a Kávé mellé írójának. Köszönöm a bókot, én is odavagyok a Te blogodért. ᵔᴥᵔ
Remélem, nem hagytam ki senkit, ugyanis csak Thea és Vayne jelölését vettem észre. Ha valaki mégis jelölt rajtuk kívül, bátran írjon hozzászólást, pótolom a hiányosságot és elnézést kérek!

Idézet, ami én vagyok:

"Az elmúlt hét után egyszerűen csak megvonom a vállam és elhiszem, hogy bármi megtörténhet." - Leiner Laura

Kérdések Thea tollából:

1. Mit szeretsz a legjobban a saját blogodban? | Sokáig gondolkodtam, végül arra jutottam, hogy azt, hogy ez az én kis virágoskertem, amit magam ápolok, szépítgetek, lassan-lassan, apránként, végül mégis valami egész lesz belőle, ami az én munkám gyümölcse.

2. Írj egy random szót valamilyen másik nyelven. Milyen nyelven van, mit jelent és miért ez jutott eszedbe? | يا حياتي (Ya Hayati) - Arabul van, azt jelenti, hogy életem, szerelmem. Azért ez jutott eszembe, mert a barátom arab származású és gyakran szólít így.

3. A tőled balra lévő első tárgy lesz a fegyvered egy zombi apokalipszisben, mi az és hogyan használnád? :D | A nyomtatóm van tőlem balra, azt hiszem, jó taktika lehet, ha hozzávágom az éppen engem támadó zombihoz, aztán inkább felveszem a nyúlcipőt és keresek valami biztonságosabb helyet. Csak remélem, hogy nem esnek nekem egyszerre sokan. :D

4. Mik azok az apró dolgok, amik bármikor képesek megmosolyogtatni, boldoggá tenni? | A kedvenc zenéim, csoki, emlékeket idéző képek, barátkozó állatok, virágzó növényeim, csoki, gyermeknevetés és mintha a csokit még nem említettem volna.

5. Szereted, amit csinálsz? (Suli/munka/stb.) | Szomorú lesz, de nem. Közigazgatási iskolába járok, de nem ezzel szeretnék foglalkozni a későbbiekben, nem érdekel ez az irányzat. A szüleim javasolták, mert nyolcadikban nem volt ötletem, hogy merre tovább, ugyanis legalább a hétköznapi élethez hasznos dolgokat tanulok, de emellett még rengeteg olyan dolgot is, ami számomra halál unalom. Biológus szeretnénk lenni, de sem biológia, sem kémia tantárgyunk nincsen, külső iskolában tanulom ezeket, hogy le tudjak érettségizni belőlük, ami sok időt elvesz a napjaimból és nagyon fárasztó ezt a pluszt is tanulni a saját sulim mellett. De már nem sok van, hamarosan azt tanulhatom, ami érdekel.
Szünetekben - mint most is - pékségben dolgozom, ez nem rossz, de sok ijesztő emberrel találkozom. Ezzel kapcsolatban vegyes érzéseim vannak.

6. Ha bárhol lehetnél most, hol lennél a legszívesebben és miért? | Mindenhol jó, de a legjobb otthon. Főleg, ha nagyon kevés alkalmad van ott lenni.

7. Mi a neved utolsó betűje? Írj egy szót ezzel a betűvel. | A - asszociáció. Mivel ez egy asszociációs feladat. :P

8. Hogyan képzeled el magad, az életed 2 év múlva? | Ez egy nagyon nehéz kérdés. Legnagyobb reményeim szerint felvesznek az egyetemre és megkezdhetem a tanulmányaimat, mint leendő biológus. És megtérül a sok fáradozás, amit ezért az álmomért teszek.

Kérdések Vayne tollából:

1. Mi az a három szó, ami jellemez téged? | Visszafogott, lelkiismeretes, agyalós. Talán nem ez a három jellemez a legjobban, de hirtelen ezek jutottak eszembe.

2. Melyik a kedvenc évszakod, és miért? | A hideg, kuckózós évszakok - az ősz és a tél. Szeretem nézni az esőt és a szelet egy bögre meleg ital társaságában, ellenben a dög meleggel, amit nem szeretek. Nekem a hangulata is jobban átjön ennek a két évszaknak, mint a tavasznak vagy a nyárnak.

3. Ha bárhová eljuthatnál, hova mennél? | Norvégia, ahol szívesen megnézném a sarki fényt. Brazíliai esőerdő - ki tart velem egy kalandra? Arizóniai Grand Canyon, amit évente 4 millióan látogatnak, egy nap pedig én is köztük leszek. Hollandia, Amszterdam, ahol legszívesebben leülnék a vízpartra egy kávé és egy jó könyv kíséretében és csak élvezném a pillanatot.

4. Mi a legnagyobb szenvedélyed? (pl. sminkelés, lakberendezés) | A sminkelésbe beletrafáltál, mint a legtöbb nő, én is a szenvedélyemnek tudhatom. Lakberendezni is jó dolog, de ezt inkább csak online játékokban csinálom, míg nem lesz saját házam. Szeretek még nagyon kertészkedni is.

5. Honnan inspirálódsz a blogoláshoz? | Blogolás előtt a We Heart Itet nyálazom át, képek és cikkek egyaránt inspirálóan hatnak rám.

6. Mit csinálnál, ha tudnád, hogy egy nap múlva elérkezik a világvége? | Beletörődnék és kihasználnám az utolsó napom. Szerintem a szeretteimmel tölteném, de ez egy nagyon nehéz kérdés. Az biztos, hogy nem próbálnám túlélni, nem lenne ahhoz erőm.

7. Milyen fóbiád van? | Emetofóbia - hányástól való félelem. Rettegek attól, ha valaki hány, mert akkor én is fogok és fúj. Másról nem tudok, nem vettem még észre.

8. A legszebb emléked a hónapban? | Ezerrel készülünk a szalagavatóra, ahol egy nagyon kedves legénnyel táncolok. Imádom ezt a felhajtást körülötte, a készülődést, a gyakorlást, a táncot, a sok-sok nevetést. Nagyon jól telnek a próbák, biztos vagyok benne, hogy gyönyörű lesz a kész műsor.

A kérdéseim:

Egyszerű, rövid válaszokat igénylő kérdések, hogy ne terheljek meg senkit. ᵔᴥᵔ
1. Megosztasz velünk egy fun-factet arról a személyről, akivel utoljára telefonáltál?
2. Tej-, ét- vagy fehércsoki?
3. Mi a megyéd legnagyobb városa? Voltál már ott?
4. Krumplipüré vagy sültkrumpli?
5. Ha most azonnal ihatnál egy milkshake-et, milyen ízűt innál?
6. Ki a magasabb, te vagy a legjobb barátod?
7. Van rajtad smink?
8. Van vagy volt valaha növényed? Ha igen, milyen növény (volt)?

A jelöltjeim:

Thea | Szeretném viszonozni a gesztusod és mert imádlak.
Vayne | Viszonzásul és mert megérdemled a díjat, szuper a blogod. (Mivel már megkaptad és írtál is róla bejegyzést, nem bánom, ha nem írsz még egyet miattam.)

Legszívesebben minden bloggert jelölnék, szóval ha szeretnéd a díjat és hogy ÉN jelöljelek meg, írj ide egy hozzászólást és felkerülsz a listámra. ᵔᴥᵔ

+1 kívánság a jelöltjeimnek:

Klisé, de kívánom, hogy minden álmotok teljesüljön és legyetek nagyon-nagyon boldogok!

Ez lett volna a The Tea Break Award. Köszönök szépen még egyszer mindent, nektek is, hogy elolvastátok és ne féljetek írni hozzászólást, ha szeretnétek, hogy jelöljelek Titeket is, mert örömmel tenném! <3 Hamarosan találkozunk. :*

- Bian

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése